ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙ;

 
Η γυάλινη συσκευασία είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς το γυαλί είναι ουδέτερο και δεν αντιδρά με το μέλι, ώστε να αλλοιώσει την ποιότητά του. Παράλληλα, ο καταναλωτής βλέπει τι αγοράζει (χρώμα, ρευστότητα, καθαρότητα). Η τενεκεδένια συσκευασία βοηθά περισσότερο στη διατήρηση της βιολογικής αξίας του μελιού γιατί δεν επηρεάζεται σημαντικά τη βακτηριοστατική δράση του μελιού. Τα πλαστικά βάζα που δεν αναγράφουν την ένδειξη "κατάλληλο για τρόφιμα" πρέπει να αποφεύγονται.